RSS Feed

Nu dau mâna cu femei, nu-i de bine!

vezi toate articolele de
11 Mar 2014 la 16:35 un comentariu 838 vizualizari.

Mergeam aseară pe stradă cu prietenul meu și ne-am întâlnit cu un amic de-al lui, dau ei doi mâna “bărbătește”, iar mie tipul îmi întinde mâna spre un gest de “batem palma”, eu îi întind mana pentru o strângere de mâna, nu pentru un gest de consolare. Omul se fâstâcește, se bâlbâie, dă mâna timid cu mine și-mi spune următoarea fraza (absolut halucinantă):”Nu dau mâna cu femei, nu-i de bine”. Ok, mi-a picat fața și l-am întrebat firesc „de ce?”, iar ca răspuns am primit banalul “nu știu!”.

Buuun. Oameni buni, femeile sunt la fel de oameni pe cât sunt și bărbații! Să nu dai mâna cu o femeie pentru că e femeie e o formă mare și gravă de discriminare, să nu spun că e o formă de mârlănie. Să mai și spui că nu dai mâna cu femei…de parcă noi femeile suntem alte arătări, de parcă mâna noastră e mai puțin valoroasă, sau noi (ca și creaturi) suntem mai puțin valoroase, sau mai proaste, sau mai hâde.

Continuarea pe http://alinasalavarinblog.wordpress.com/2014/03/08/nu-dau-mana-cu-femei-nu-i-de-bine/

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


1 comment
  • 1

    Nu e vorba ca nu ar fi laboanta dumitale valoroasa(pentru cine o “cere”, daca n-o fi si primit-o intre timp,,,), dar gestul acesta provine din obiceiul ancestral al vechilor cavaleri de a asigura pe semeni ca nu au arme albe in mina. Acuma, daca dumneata stii multe femei care se imbracau in armuri si o faceau pe cavalerii, n-ai decat sa crezi ce vrei…. Dar mi se pare ca e si in codul de politete ceva lagat de asta.

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala
Am fost numită ecofeministă în repetate rânduri și îmi asum această etichetă, ba chiar... sunt mândră de ea și am o slăbiciune pentru pisici. Ah! Și sunt studentă la FJSC  dar o să-mi treacă anul acesta :)
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!